Button a Kemény-legényeknél

2011-06-30 15:28:00 szorenyi.p

hírkép

Mit kezd egy háromszoros olimpiai bajnok egy világbajnokkal? Nos, együtt pózol vele a kamerák előtt. Legalábbis ez történt Budapesten, ahol a a Forma 1 világbajnoka, Jenson Button meglátogatta a magyar vízilabda-válogatottat. Vízbe azért nem merészkedett.



Varga Zsolt, Varga Dániel, Gór Nagy Miklós és Madaras Norbert a Margitszigeten edzés után találkozott a brit szupermenővel. A válogatottat és a McLaren istállót is támogató Vodafone meghívására Magyarországra érkezett 31 éves autóversenyző megnézte Kemény Dénes szövetségi kapitány csapatának edzését. A hírek szerint pólózni nem szállt be, de láthatóan büszke volt arra, hogy többszörös olimpiai bajnokokkal fotózkodhat együtt.

Mindezonáltal Button állítólag szívesen vízbe szállt volna, de begyulladt az arcürege. Szerintünk ez csak kifogás volt, hiszen maga is elismerte, hogy "ezek a srácok óriások, simán elpusztítanának engem a vízben!".

Sajnos begyulladt az arcüregem, ami gyakran előfordul, ha sokat repülök. Vezetés közben nem zavar, de a víz nem tenne jót neki. Remélem, lesz még alkalmam rá, hogy valamikor bepótoljuk ezt az edzést. Talán július végén, a Magyar Nagydíj előtt. Ha hívnak, én jövök!" Kemény Dénes szövetségi kapitány csendben megjegyezte: "Akkor korán kell kelnie, az edzések reggel 6-kor kezdődnek!"