Nyaralás Bibiónén

2011-07-12 14:08:00 superadmin

hírkép

Az olaszok körében is nagyon felkapott nyaralóhely Bibione. A Budapesttől 700 km-re lévő olasz helység a magyarok által is kedvelt nyaralóhely.



A szűk kis utcák varázslatos hangulatot kölcsönöznek a helynek. Igaz, aki nyugalomra és csendre vágyik, annak mást ajánlunk, ugyanis a Velence régióba tartozó városban pezseg az élet. A tengerpart telis-tele van fürdőzőkkel, az utcákon forgatag, az éttermekben remek hangulat várja az ide látogatókat.

Napközben számos program közül választhatunk. A parton szórakoztató lehetőségek sora várja a kalandra vágyókat, akár Jet-Skizhetünk is, de egy kalózhajó-túra sem lehetetlen.

Ha unjuk már a vizet akkor egy könnyedén bérelhető (csak jogosítvány kell hozzá) homokfutóval vagy sportmotorral bejárhatjuk a környéket.

Estére sem kell, hogy a szobánkban unatkozzunk. Hangulatos éttermek várják a kikapcsolódni és nevetni vágyókat. A legtöbb vendéglőben úgynevezett animációs show-val csalogatják a vendégeket, amely esetenként nagyon mulatságos tud lenni. Az egyik kiemelten jó vendéglátóhely a Don Caesar a via Aurorán.

Található itt jól felszerelt vidámpark is, ami esti programként javasolt, természetesen nem egyedül.

Érdekesség, hogy este héttől éjfélig elzárják az autók elől az utcákat, ezzel is teret adva a hömpölygő tömegnek, ilyenkor csak gyalogosan és tandemmel lehet közlekedni a "belvárosban".

A közelben található a lignanói Élmény - és Csúszdapark, de Velencébe vagy Veronába is átugorhatunk, hiszen egy órán belül oda lehet érni.