Kié a legjobb nyaralási fotó?

2011-07-20 12:27:00 V.J.

hírkép

A legjobb nyaralási fotókkal lehet pályázni a Miss TravelfaceBikini Contest versenyen. Az internetes szépségversenyen nemcsak megmutathatod magad, de értékes nyeremények is várnak rád!



A tengerpartokon és a nyaralásokon kattognak a fényképezőgépek. Ki ne szeretné, ha fürdőruhás képei nemcsak a családi albumban, hanem egy igazi versenyen is megmérettetnének. Ennek most semmi akadálya, hiszen különleges szépségverseny indult a http://www.travelfacemap.com/register-to-bikini-contest/ portálon.

A versenyzők feltölthetik legjobb fürdőruhás képeiket és már indulhat is a szavazás. A verseny két fordulóból áll. Az elsőben a regisztrált Travelfacemap látogatók lájkjai alakítják ki a TOP 100-ba kerülők listáját, majd a véletlenszerű sorsolás révén két-két fotó párbajozik egymással.

A verseny fődíja 2 személyes, 7 napos tengerparti nyaralás egy görög szigeten teljes ellátással, repülőjeggyel. A szakmai zsűri pedig az általa kiválasztott 6 legjobb lány számára 3D-s bikinis fotózási lehetőséget biztosít. A szavazók sem maradnak díj nélkül, hiszen kisorsolásra kerül egy jogosítvány és egy 2 éjszakás budapesti hétvége is.

A fotók nevezési határideje 2011. július 31. éjfél, a Facebook Like szavazás pedig 2011 augusztus 8-ig tart majd. A döntő párviadal 2011. augusztus 15-én lesz.

A részletes versenykiírást a http://www.travelfacemap.com/register-to-bikini-contest/ oldalon láthatják az érdeklődők és itt lehet megtekinteni az eddíg feltöltött képeket is.