Meztelen nő a járókelők között

2011-08-10 11:02:00 protic

hírkép

A napokban nem akármilyen látványban volt részük azoknak a turistáknak és helyieknek, akik a szlovák főváros központjában, a Duna partján sétáltak.



A forgalmas pozsonyi Duna-parti korzón egyszerre csak egy meztelen nőre lettek figyelmesek. Az anyaszült meztelen fiatal nő -nagyon csinos volt- csatlakozott a mit sem sejtő korzózókhoz. A mosolygó pucér szőkeség minden szégyenérzet nélkül sétálgatott a meglepett emberek között és mosollyal jutalmazta a bámészkodókat. Három angolul beszélő férfi kísérte őt, akik kamerázták és fotózták a hölgyet. Sokan azt hitték, egy pornófilm forgatásának a szemtanúi, de később kiderült erről szó sincs. A fiatal meztelen nő fel-le járkált a sétálók között, néhány percre egy-egy padra is leült és szemmelláthatóoan élvezte a nagy érdeklődést, melyet főleg a férfiak körében váltott ki.

A helyzetet a városi rendőrség kiérkező járőre próbálta megoldani. A nőt a rendőrök bekisérték az őrsre, és 20 eurós pénzbüntetést szabtak ki rá, majd később elengedték...

A szőke hölgy- akiről kiderült, hogy cseh - láthatóan jól szórakozott az eseten. A TV JoJ riporterének elmondta: nem először sétál meztelenül a városban, ezidáig azonban soha nem büntették meg. Az egyik szlovák bulvárlap szerint a hölgy fogadásból sétált meztelenül, mint büszkén elmondta, ez már a harmadik ilyen akciója. Ki tudja milyen üzleti megfontolás állt nem mindennapi nyilvános szereplése mögött?- tették fel a bulvárlapok a kérdést.