Az FBI is nyomozhat Scarlett feneke miatt

2011-09-15 14:15:00 szorenyi.p

hírkép

Már az amerikai szövetségi nyomozóiroda is bekapcsolódhat a Scarlett Johansson botrányba. A színésznő ugyanis feljelentést tett a netre kikerült meztelen fotói miatt. Valószínűleg valaki feltörte Johansson mobiltelefonját.



Az FBI tud arról, hogy valaki vagy valakik rendszeresen feltörik a sztárok privát telefonjait és onnan kompromittáló képet töltenek le, majd felteszik azokat az internetre. Ez történt most Scarlett Johanssonnal is, és színésznő állítólag már felvette a kapcsolatot a nyomozókkal - írja a BBC.

Korábban hasonló történt Vanessa Hudgens és Jessica Albával is, akkor is indult vizsgálat. AZ FBI szerint tucatnyi sztár járt már így.

Johansson eddig mindig nagyon ügyelt arra, hogy ne jelenhessen meg róla pucér fotó, filmjeiben sem vállalt meztelen jelenetet és újságoknak se vetkőzött soha. A kiszivárgott életlen képek egyikén a színésznő melle látszik, a másikon feneke van a középpontban. Scarlett Johansson felszólította azokat a honlapokat, amelyek közölték a fotókat, hogy vegyék le a lopott képeket.