Dudik Szonja már Prágában van

2011-09-27 11:44:00 szorenyi.p

hírkép

Hatalmas a készülődés Prágában. A Miss Princess döntőjére készülnek. A versenyt szombaton rendezik és a hazai rajongók és szurkolók az interneten keresztül élőben is megnézhetik a showt. Reményeink szerint a magyar lány, Dudik Szonja is rangos helyet kap majd a gálán. Szeretne a legjobb 8-ba kerülni.



Nehéz megítélni, hogy a szőkésbarna Szonjának milyen esélye van a világdöntőn. Az elsőt egy nicaraguai lány nyerte, akinek barna bőre és egzotikus külsője méltán aratott sikert. Tavaly viszont egy szőke litván lány diadalmaskodott. Így nehéz megítélni, hogy idén milyen karaktert díjaz majd a zsűri.

A szombati döntő előtt a versenyzők nem unatkoznak. Több híres csehországi helyre, kastélyba, rendezvényre látogatnak el. Ezekkel nem csupán ismerkednek, hanem dolgoznak is, fotózásokon vesznek részt. Dudik Szonja bizakodó, a legjobb nyolcba várja magát.

A szépségiparban jártasak kicsit visszafogottabban nyilatkoznak a magyar lány esélyeiről. Az egyik legbefolyásosabb szervező szerint Szonjának komoly esélye lehet az egyik előversenyen, a Miss Talenten. Itt ugyanis nem csupán a külcsínt értékelik, hanem a különleges tudást is. Szonja pedig fantasztikusan hajlékony és meghökkentő, már-már artistákat lepipáló táncos gyakorlatokra képes. Ezt pedig mindenképpen elismerik majd a Miss Talent versenyen.