Mexikóba került a Miss Princess koronája

2011-10-02 07:39:00 szorenyi.p

hírkép

A mexikói Carmen Isabel Chavez nyerte a Miss Princess prágai világdöntőjét. A második helyen egy szlovák lány végzett, míg a kettes számú udvarhölgy Vietnamből érkezett. A magyar Dudik Szonja bekerült a TOP 9-be, de előtte még megnyerte a Miss Talent versenyt.



43 országból érkeztek a 23 évesnél nem idősebb lányok Prágába, hogy eldöntsék, ki a világ legszebb hercegnője. A versenyt végül is egy mexikói lány nyerte, névszerint Carmen Isabel Chavez. Ezzel 2 év után ismét Közép-Amerikába került a korona.

A magyar Dudik Szonja hatalmas sikert ért el, hiszen bekerült a fináléba, a legjobb 9-be, de előtte még megnyerte a Miss Talentet. Itt nem csupán a szépség számított, hanem a különleges, egyedi tudás is. Szonja akrobatikus képességei pedig mindenkit meggyőztek arról, hogy a tökéletes külseje mellett másban is tehetséges. Ebben egyébként a magyar szakértők bíztak. Szonja ezzel teljesítette a maga számára megfogalmazott minimum elvárást.

A szombat esti gálán Miss Photót is választottak, pontosabban szavaztak. A legszebb nemezeti ruhát pedig a guayanai Soyini Fraser viselte.