Szonja kirobbanó sikere - Miss Talent

2011-10-03 14:21:00 szorenyi.p

hírkép

Hatalmas sikert ért el Dudik Szonja Prágában. A magyar lány megnyerte a Miss Princess verseny Miss Talent kategóriáját. Ráadásul a Miss Princess versenyen is bekerült a Top 9-be. Elmondása szerint ezzel teljesítette alapcélkitűzését.



Amikor megnyertem a Miss Talent versenyt már tudtam, hogy a Miss Princes döntőjében már nem kaphatok koronát. Kettőt ugyanis szinte sosem adnak egy ilyen rangos viadalon - mondta a Világszámnak Dudik Szonja. A magyar lány ezzel együtt nem csalódott. Úgy látja, hogy mindent kihozott magából és koronával térhetett haza.

A Miss Talentet kifogástalan alakja mellett akrobatikus képességeinek is köszönheti. A zsűrit elkápráztatta kéz nélküli cigánykerekével, magyaros ruhájában bemutatott táncával, a hajlékonyságával.

A döntő elemzésére is megkértük Szonját. Azt mondja, hogy jól érezte magát. Bár kicsit aggódott angol tudása miatt,de végül is szinte mindent megértett, így a döntőben is tudott válaszolni a kérdésre. A nyertes mexikói lányt ő is szépnek tartja, de azért nem lenne nőből, ha nem jegyezte volna meg: egy picit széles a csípője. Mindazonáltal kiváló lehetőségnek tartja további karrierje szempontjából a versenyt és azt tervezi, hogy egy vagány portfólió kedvéért még visszatér a tankodromra. Az egyik nap ugyanis itt fényképezték őket, és ez nagyon megtetszett a magyar amazonnak.