Megnyertük - Button kalocsaiban versenyez

2011-10-28 16:19:00 szorenyi.p

hírkép

A magyar kalocsais overall nyerte a McLaren és Hugo Boss közös online szavazását - számol be a sikerről az F1 blog. A tét nem volt kisebb, hogy milyen mintás ruhában hajt majd Jenson Button a Brazil Nagydíjon. Az első forduló botránya után ismét a magyarok diadalmaskodtak.



Az F1-drukkerek a kalocsai mintás kezeslábast szavazták az első helyre tizenötből, és a szervező cég ezúttal hitelesítette is a pályán kialakult eredményt, így az istálló egyik pilótája a magyar ruhát fogja viselni a Brazil Nagydíjon.

Az is kiderült, ki: Jenson Button, ahogy azt a rajongók többsége szeretné.  Az utolsó GP november 25 és 27 között lesz Sao Paulóban, a csapat másik versenyzője, Lewis Hamilton a német overallt kapja. A kalocsaist Kalmár István tervezte, a hungaroringi időmérőn ebben vezetett mindkét Mclaren-es, de most Button a futamon is ezt hordja.

Az első forduló botrányba fulladt, mert, vélhetően a török miatt, csalás sejtettek a szervezők. Felfüggesztették a szavazást, pedig a magyar ruha toronymagas vezetett. A botrány után új versenyt hirdettek meg és ismét a mi motívumunk nyert!