Mit vegyünk párunknak karácsonyra?

2011-11-24 18:12:00 szorenyi.p

hírkép

Úristen, mit vegyek karácsonyra? Sok ember teszi fel a kérdést a napokban. Van, akinek édes teher a vásárlás, másoknak nyűg. Mi most megpróbálunk a férfiaknak segíteni. Tréfás, hasznos, szórakoztató, huncut és szeretettel teli ajándékötletek következnek.



Kezdjük talán azokkal a dolgokkal, amelyekkel túl nagy meglepetést nem okozunk, de biztosra mehetünk. ha már tudjuk, hogy mi asszonypajtásunk kedvenc illata, akkor a kedvenc parfümjével nem tévedhetünk nagyot. A gond, hogy sótlannak tart majd bennünket, sőt a gyanakvóbbja még azt a kérdést is felteheti: már nem is szeretsz? Ezt tehát jó szívvel nem ajánljuk.

A Swarovski ékszerek. Ez már egy fokkal jobb. Különösen azért, mert a bizsuk Rolls Royce-át árusító üzletekben nem csak színes állatfigurákat találunk, hanem meghökkentően ötletes dolgokat is. Toll, pezsgős pohár, pendrive és természetesen a fülbevalótól a nyakláncon át, szinte minden. Lássuk be, ez azért közepes ötlet.

Ami igazán meghökkentő, és ezért már komolyabban a pénztárcánkba kell nyúlni, ha szépészeti beavatkozást, pontosabban az erre jogosító kupont vagy utalványt helyezünk a fa alá. Természetesen itt először alaposan tudakoljuk meg, hogy valóban vágyik-e erre szívünk párja. Ha mellé trafálunk ezzel, akkor az a kapcsolatunkba kerülhet. Rizikós, de ha bejön, akkor egy egész életre szóló örömet tudunk ezzel szerezni.

Újabban a nők örömmel fogadják a férfiak számára kissé rejtélyes sminkkészletet is. Uraim, irány egy szakbolt, írjuk le kedvesünk arcszínét, haját, szemét, akár egy fotót is vihetünk és az eladók segítenek. Ezzel biztosan nem tévedünk.

Állítólag nagyon bejön a tantra-dívány is. Ezt azért csak kellően pajzán hölgyismerősnél érdemes megkockáztatni. Ha azonban működik a dolog, akkor az nekünk is remek mulatság.

Természetesen ennél azért lehetnek ötletesebbek is. Amit biztosan ne vegyenek, az a botmixer. Nem tudni miért, de erre ugranak a nők. Valamiért ez a konyhához történő röghöz kötésük jelképe lett. Ezt tehát még december 24-én délelőtt, a teljes kétségbeesés küszöbén se. Akkor inkább egy vásárlási utalvány díszdobozban.



Tipp! Utazni szeretőknek ismét megjelent a Világ legszebb szállodái 5. A könyv világ 20 legfantasztikusabb lakosztályát mutatja be.