Golfozott már 3D-ben?

2011-11-28 16:08:00 szorenyi.p

hírkép

A golf szerelmesei télen vagy letették az ütőt és a labdát vagy még mélyebben a zsebükbe nyúltak és külföldre utaztak kedvenc sportjukért. Most már nem kell ezt tegyék. A Dunakanyarban hóesésben is tudnak golfozni. A Royal Club Hotel **** megoldotta a problémát.



A Royal Club Hotel







a Dunakanyar egyik legszebb részén, a történelmi emlékeket őrző Visegrád központjától 400 méter távolságra található. Minden szoba és apartman klimatizált, LCD televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel, széffel, internet csatlakozási lehetőséggel (Wi-Fi) rendelkezik. Az apartmanok felszerelt konyhával, főzőlappal, mikrohullámú sütővel rendelkeznek.

A szállodában található 80 fős étteremben az a' la carte étlapról való rendelés lehetősége mindig biztosított. Az étlapon a magyar és nemzetközi konyha specialitásain kívül a reformkonyha ízei és diétás ételek is megtalálhatóak.

Szálloda kiválóan alkalmas üzleti tréningek megtartására is.A rendezvényterem 80 fő befogadására képes, modern technikai eszközökkel felszerelve. A munka után jöhet a pihenés! A wellness központban kültéri és beltéri medence, illetve gyermekmedence, pezsgőfürdő, finn és infraszauna aromaterápiával, színterápiával, Kneipp taposó medence, szolárium és egy relaxációs himalájai só szoba biztosítja az önfeledt kikapcsolódást.

Wellness részlegükben a legkülönfélébb masszázsokat (néhányat említve: ma-uri masszázs, gyógymasszázs, thai masszázs, svédmasszázs, aromaterápiás és reflexzóna masszázs) vehetik igénybe.

A szálloda különlegessége a golfszimulátor, amelyet akár kezdő, akár profi sportolók is könnyedén igénybe vehetnek. A hideg évszakokban nem használható golfpályákat kitűnően helyettesíti a különböző időjárási viszonyok beállítására alkalmas, kristálytiszta 3D képű szimulátor.

Tetszett a hotel? Vidd magaddal okostelefonon is a Facebook-oldaluk segítségével!

www.royalclubhotel.hu