Ember kontra halál: 1:0

2011-12-15 09:11:00 superadmin

hírkép

Azt mondják, az egészség ajándék. Sokan azt is, amit nem lehet megvenni pénzért. Utóbbira a legtöbbször csak akkor jövünk rá, amikor már késő. Pedig az egészséges élethez joga van mindenkinek! Legyen Ön, aki ezt az esélyt most megadja szeretteinek! eletmodkozpont.com



Persze, ha már tudja, ki is védheti! A forradalmian új egészségügyi rendszer egy óra alatt megmondja, milyen állapotban van a szervezete, és mit kell tennie egészsége megőrzéséért és azért, hogy a nem kívánt halált elkerülhesse. Ez a szolgáltatás már az Ön számára is elérhető Magyarországon.

 

Szív- és érrendszeri betegségek, daganatok, emésztő- illetve légzőszervi problémák: ez a négy vezető halálok a magyar lakosság körében. Egészséges táplálkozással és a környezeti ártalmak csökkentésével mindez megelőzhető, ám nem mindegy, hogy milyen állapotban van a szervezete és melyik rizikófaktorra kell jobban odafigyelnie, illetve milyen változtatásokat kell megfontolnia mindennapi életvitelében.

?Ha tisztában vagyok az egészségügyi kockázataimmal, akkor hatékonyan tudok fellépni a betegségek kialakulása ellen?.

Azt mondják, az egészség ajándék. Sokan azt is, hogy ez az, amit nem lehet megvenni pénzért. Utóbbira a legtöbbször csak akkor jövünk rá, amikor már késő. Pedig az egészséges élethez joga van mindenkinek! Legyen Ön, aki ezt az esélyt most megadja szeretteinek!

Ahogy az Élet, a karácsony sem a külsőségekről szól. Annál sokkal mélyebb dolgokról: a szeretetről és gondoskodásról... Itt a legjobb alkalom, amikor ezt a szeretetet egy különleges ajándékban fejezheti ki. Egyetlen órában, mely elárulja, hogy szerettei mennyit jelentenek Önnek!

Ajándékozzon egy teljes körű, fájdalommentes vizsgálatot a jövő orvosi technológiájával és megoldásaival a LifeCenter Életmódközpontban!

Abban az esetben, ha hivatkozik a vilagszam.hu-ra és vásárol két akciós egészségcsomagot, akkor megajándékozzuk egy BasicNewLife csomaggal!