Egészséges gyomor, teljesebb élet

2011-12-19 12:56:00 superadmin

hírkép

Az emésztés bonyolult folyamatát egészen kicsi környezeti változások is felboríthatják. Utazás alkalmával az étrendben változás áll be, a stressz, a szokatlan anyagok, gyomrot irritáló esetleges gyógyszerek, mind olyan tényező, ami miatt az intesztinális mikroflóra vagy a gyomor nyálkahártyája sérülhet is.



Változás állhat be a zsigeri izmok tónusában, ami azt eredményezi, hogy a gyomor savas beltartalma a nyelőcsőben okoz rossz érzést. A bélflóra egészségéhez fontosak az emésztőrendszerünket segítő jótékony baktériumok. Az egyoldalú, helytelen táplálkozás, egyes gyógyszerek (antibiotikumok, hormonkészítmények, szteroidok), allergiák és a tartós stressz jelentősen károsíthatja a normál flórát. A változás okozta emésztési zavarok sokfélék lehetnek és a tünetek (felfúvódás, hasmenés) megkeseríthetik ünnepünket, vakációnkat.

Az új hatóanyagkombinációjú Gastro-Bon étrend-kiegészítő édesgyökér-kivonatot és 5 milliárd élő probiotikumot tartalmaz. Növénykivonat-tartalma a gyomor nyálkahártyájának egészségét támogatja, a probiotikumai pedig segítik a tápcsatorna baktériumainak egyensúlyát biztosítani. Mivel rágótabletta, a szájtól kezdve az egész emésztőrendszer karbantartásában jótékony, közreműködik a jó gyomorközérzet és az egészséges emésztés érdekében.

Javasolt alkalmazás

- az emésztés általános segítésére,
- utazások, megváltozott étrend esetén,
- antibiotikumos kezelések alatt és után,
- a gyomrot irritáló gyógyszeres kezelések mellett,
- a gyomornyálkahártya és a nyelőcső érzékenysége esetén,
- laktózérzékenyek is kipróbálhatják,
- az immunrendszer támogatására.

 

Kapható gyógyszertárakban, bioboltokban. Információ és vásárlás a Pharmaforte webáruházában: www.pharmaforte.hu