Levelet kaptam Kadhafi lányától

2012-01-19 11:45:00 mennyei

hírkép

Levelet kaptam Kadhafi lányától. Azt írja, jól van, csak nem tud mit kezdeni a pénzével, és szeretne nekem küldeni belőle.



Nagyon bíznak bennem a nemzetközi pénzügyi vezetők és a külföldi diktátorok leszármazottai.

Az elmúlt hónapban kaptam már elektronikus levelet nigériai hadügyi vezetőtől, kongói bankigazgatótól, most pedig Kadhafi lányától. Ami fura egyezés: valamennyien pénzt akarnak nekem adni. Ami még furcsább: egyikük sem ismeri még a nevemet sem. Nem is értem, miért mondjuk azt, hogy bizalmi válság van a világban, amikor ismeretlenek is rám bíznák vagyonuk tíz, de akár húsz százalékát is.

Apró feltétel csupán, hogy adjam meg a nevem, címem, bankszámlaszámom. Már utalják is a nagy pénzt, amiből megtarthatok húsz százalékot. Mert bíznak bennem. És mert életük során soha nem találkoztak olyan megbízható emberrel, akit ismernek, és bankszámlája lenne. És mert nekik sincs más országban bankszámlájuk.

Másik apró feltétel, amit persze csak később közölnek, hogy kellene küldeni egy kis pénzt előlegnek. Csak az utalás költségeire. Mert annyira sok pénzük van, hogy abból ezt már nem tudják levenni, mert akkor nem lenne kerek 100 millió dollár, és hülyén mutatna a bankszámlakivonaton.

Ha átküldtem a pénzt, akkor semmi dolgom, csak várnom kell, hogy utaljanak nekem 100 milliót. Lehet, hogy sokat kell várnom, de akár a helyszínre is mehetek, ha türelmetlen vagyok. Ott aztán megkapom majd, ami jár.

Jaj, majd elfelejtettem. A héten 100 milliót nyertem a nemzetközi internetsorsoláson, és 450 ezer eurót az e-mail lottón is. Csak tudjam hova tenni a sok pénzt.

 

 

utolsó értesítés

E-mail ID nyert (450,000.00 EUR) a spanyol "El Gordo"
Nemzetközi E-mail lottó díjat a szerencsés számok 9/11/13/24/43 és
Ref: ES/9420X2/68.

A pontosítás és az eljárás Kapcsolat:

Mén MEGA IGÉNY IRODA

Úr, Juan Carlos

Tel: +........................... (beszélnek angolul és spanyolul)

Az Ön teljes neve, cím, életkor, foglalkozás, telefonszámok,

Gratulálunk.

Megjegyzés: Ön Magyarországon, ezért volt lefordítva angol.

 



This message may come to you as a surprise I am contacting you because of the problem we are having in my country Libya
I am. Aisha Gaddafi the daughter of Muammar Gaddafi the president of Libya I am right now in west Africa I have some hug amount of money which I need a foreign partner to invest if you are interested to assist me (............) Yours sincerely
Aisha Gaddafi