Egy újabb királynő?

2014-06-08 07:00:00 tiszai

hírkép

Barna Nikoletta jövőre érettségizik, de a tanulás mellett a modellkedés és hostesskedés is fontos szerepet játszik az életében.



Niki kapcsolata a modellvilággal az interneten kezdődött. Egy közösségi oldalon megnyert egy versenyt és eztuán kezdtek el érdeklődni fotósok, ügynökségek a fiatal lány iránt.

11-12 évesen kezdte el komolyabban érdekelni a modellkedés. Niki bevallása szerint a Királynő című műsort nézte a tévében, mikor először eszébe jutott, hogy a reklámfilmek és kifutók világában akar szerepelni. Kisebb korában a színészkedés gondolatával is elkacérkodott. Még most is szívesen megpróbálkozna vele, de nem hivatásszerűen.

Niki nagyon szeret táncolni. Nyolc évig egy tánccsoportban jazzbalettozott és társastáncolt. Egy ideje ugyan már abbahagyta, de most nagyon szívesen újrakezdené. Addig is, amikor ideje engedi szívesen jár bulizni a barátaival, főként a Hajógyári-szigetre.

A fiatal lány azt is elárulta, hogy legnagyobb álma, hogy hivatásos modell lehessen belőle. Szerencséjére már több fotós is felkereste. Szívesen eluatazna Dubajba, vagy Olaszországba is, akár munka által, akár magánemberként.