Vérében van a szenvedély

2014-06-22 07:00:00 tiszai

hírkép

Takács Dorisznak tényleg a vérében van a tánc. Már három éves kora óta táncol és szinte minden stílust kipróbált.



A 21 éves lány gyerekkorában kezdett a tánccal foglalkozni, méghozzá elsőként a balettel. Kiskorában nagy mozgásigénye miatt íratták be táncórákra az oviban. Már az általános iskolában nagy hangsúlyt fektettek Dorisz képzésére, ott ismerkedett meg többek között a néptánccal is. Tanárai javasolták neki, hogy szakgimnáziumba tanuljon tovább, ahol magas fokú képesítést szerezhet táncból.

A tehetséges lány pedig tovább folytatva tanulmányait, ősztől a Táncművészeti Főiskola diákjai közé fog tartozni. Dorisznak szerencséje van, ugyanis szülei mindenben támogatják. Dorisz így azt csinálhatja, ami a legnagyobb szenvedélye. Nem csak egy munkája lesz, hanem hivatása is.

A modellkedés gondolatával nemrégiben kezdett el foglalkozni. Természetesen a tánc marad az abszolút favorit, de Dorisz úgy gondolta, hogy a modellkedéssel megkeresett pénz jó bevételi forrás lenne számára, így elkészítette első portfólióját a Diamond Models RiverCast-nál.

És ha már a bevételi forrásnál tartunk: Dorisz igazán különleges munkának kezdett neki nem is olyan régen. Táncoslányok csapata állt össze, hogy a látás és az ízlelés érzékét összekössék: akár egy szinesztézia. A lányok felkérésre utaznak fesztiválokra, Balaton partra, vagy akár külföldre is.