Sportlady külföldön

2014-07-01 00:00:00 tiszai

hírkép

Demény Kinga jó alakját a sportos életének köszönheti. Ez pedig az Almási J. Csaba által készített fotókon is látszik.



Kinga imád úszni, aerobikozni. Amikor lehetősége van, szívesen űzi mindkét sportot. Kingának mindegy, hogy nyár vagy tél: mindig szeret mozogni. Télen síelni és snowboardozni is jár.

És hogy honnan a mozgás szeretete? A fiatal lány kilenc évig néptáncolt. Sajnos az a csoport, melyben táncolt, felbomlott. A tagok együtt nőttek fel, együtt kamaszodtak, de érettségi után mindenki egyetemre, főiskolára, dolgozni ment szerte az országban. Így már nehéz lett volna egyben tartani a csapatot.

Kinga lady-ként való említése nem a véletlen műve: a lány szerencsét próbált már Angliában is, munka terén. Sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel. És ha már az utazásnál tartunk: Kinga nagy álma, hogy bejárhassa az egész világot és megismerhessen egzotikus helyeket. Emellett nagyon szeretne részt venni egy egzotikus hajóúton is.

Minderre lehetőség is nyílhat akár, hiszen Kinga portfóliója remekül sikerült. Talán csak idő kérdése, hogy egy fotós magával vigye Milánóba, Párizsba, New Yorkba, vagy Sanghajba. Kinga ugyanakkor nem győzi hangsúlyozni, hogy alaposan meg kell választani milyen modellügynökségnél dolgozik az ember, hiszen rengetegen csak átvágják az embert.