Pénz helyett elég a matrica is a Szigeten

2012-05-23 11:40:00 V.J.

hírkép

A nyár a fesztiválok szezonja. Egymást érik a rendezvények, Balaton Sound, Sziget, Volt és mindegyik jó alkalom, hogy költhessük a zsebpénzünket. Idén már nem kell vigyázni a bankókötegekre, mert elég, ha nálunk van a PayPass funkciós bankkártyánk vagy a felmatricázott mobilunk.



MIndenki tudja, hogy a Szigeten ott kell lenni. A jubileumi huszadikon pedig különösen. A jelentősen megújuló fesztiválon nem a nosztalgiázásé lesz a főszerep, hanem a jelen trendjeire helyezik a szervezők a hangsúlyt. Ez a fizetési lehetőségekre is vonatkozik. Az idei rendezvényeken kedvezményeket is kaphat az, aki az OTP Bank által kibocsátott PayPass funkcióval ellátott bankkártyát vagy ilyen matricát használ fizetéskor. A matrica ráragasztható bármilyen gyakran használt személyes tárgyunkra, mobiltelefonra, kulcstartóra és mindig kéznél van. Egy mozdulat és máris rendeztük a belépő vagy a sör árát. A kártyák esetében sincs szükség lehúzásra, elég hozzáérinteni a terminálhoz.

Az idei szezon újdonsága bármely Sziget Kft. Által rendezett fesztiválon használható, hiszen ezek kizárólagos banki partnere az OTP Bank. Legyen az MasterCard Privát Banki Aranykártya, Multipont MasterCard Klub Kártya, Maestro PayPass Fesztiválkártya, vagy egyszerű PayPass matrica, bármelyikkel rendezhetjük a pénzügyeket a rendezvények alatt.

 

Nemcsak a fizetés lesz könnyebb, de különféle kedvezményeket is kaphat, aki a fizetésnek ezt a legtrendibb módját választja. Sőt, aki idén PayPass matricát igényel az első félévben visszakapja a kibocsátási díj összegét is.