Bándy-gyilkosság - nemi erőszak történhetett

2012-07-12 06:18:00 szorenyi.p

hírkép

Állítólag egy külföldi diákot is keresnek Bándy Kata meggyilkolása ügyében - értesült a pecsma.hu. Közben a rendőrség 1 millió forintos jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A hvg.hu információi szerint megfojtották és meg is erőszakolhatták a 25 éves rendőrségi pszichológust.



A rendőrség azt kéri, hogy aki bármit is tud a gyilkosságról, az jelentkezzen személyesen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Pécs, Vargha D. u. 1.), illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Előtte szerda este fél 7-kor megerősítették, hogy valóban a rendőrségnek dolgozó 25 éves pszichológusnő holttestét találták meg. Egyes információk szerint meztelen állapotban egy kies, erdős részen Pécsen.

A lány eltűnése hatalmas port vert fel az interneten. A Facebookon tízezrek keresték. A hír24 által idézett kriminálpszichológus szerint egyedi eset, hogy ilyen gyorsan ilyen sok embert sikerült mozgósítani. Bilkei Pál azt mondta, a magyar kriminalisztika történetében még nem volt példa ekkora összefogásra.