Rettenetesen megbánta tettét P. László

2012-07-17 16:18:00 szorenyi.p

hírkép

Hat órán keresztül faggatták a rendőrök Bándy Kata feltételezett gyilkosát kedd délelőtt.  A férfi kirendelt védője, dr. Sólymos Sára a Hír Televíziónak elmondta, hogy a férfi kábítószert és alkoholt is fogyasztott a végzetes estén, ezért nem tud magyarázatot adni tettére.



A gyanúsított továbbra is kitart azon állítása mellett, hogy egyedül követte el a rémtettet. P. László azt elismerte, hogy szexuális indíttatásból követte a fiatal nőt, de kitart amellett, hogy erőszakra nem került sor. Az ügyvéd elmondása szerint védence „rettenetesen megbánta tettét”.

Az ügyvédnő arról is beszélt, hogy a támadó, Bándy Katát valószínűleg a háza előtt szólította meg és a fiatal lány ekkor kezdett világosabb rész felé menekülni. Így juthattak el annak a  rétnek a közelébe, ahol a gyilkosság történt.

Közben a Jobbik "magyar-cigány együttélés problémáit" vizsgáló parlamenti bizottság létrehozását, valamint a csendőrség vagy egy ahhoz hasonló, rendőrségen belüli szervezet felállítása és a halálbüntetés visszaállítását követeli.