Hankó Cynthia lett Ezüstpart Szépe

2012-07-21 20:10:00 mennyei

hírkép

19 éves kozmetikustanuló lett az Ezüstpart Királynője. Hankó Cynthia korábban a miss Princess versenyen második lett, ezúttal sikerült diadalmaskodnia.



Cynthia kozmetikai szalont szeretne nyitni, és későbbi munkájában kívánja hasznosítani szépségipari tapasztalatait. A második helyezett, 17 éves Nagy Kinga nem rég vett részt egy komoly divatfotózáson Dian Sharlin topmodellel.

Bencze Kinga, a verseny harmadik helyezettje 17 esztendős, a győri Apor Vilmos Katolikus Iskola növendéke. Építészmérnöki pályára készül.

A versenyen a legsportosabb lányt is megválasztották, Somogyi Hermina személyében. Miss Sympathy díjat kapott Csizmadia Éva és Kurucz Hella Violetta.

Az Ezüstpart Szépének megválasztása a hagyományoknak megfelelően a Hotel Ezüstpart melletti strandon, a Partystrandon történt. A lányok háromszor vonultak ki a népes közönség elé. Elsőként fürdőruhában, másodszor extrém fürdőruhában, harmadszor elegáns nyári partyruhában léptek fel. Volt olyan lány, aki lemezeket csatolt bikinijére, és olyan is, aki pávatollakkal ékesítette magát.

Az Ezüstpart Szépe turisztikai rendezvény is. Megpróbál újabb szórakoztató programot kínálni a hűvös időben unatkozó külföldi és magyar turistáknak. A Hotel Ezüstpart vezetője, Csányi Krisztián elmondta: a retro stílusú szálloda és a többi siófoki hotel több ezer vendége azért érkezik a Balaton partjára, hogy élményeket szerezzen, ehhez minél több látványos rendezvény szükséges.