Tudod mi az a gasztro-punk? Csípős lesz!

2012-07-25 09:29:00 szorenyi.p

hírkép

Rock, latin jazz, népzene, barokk és gaszto-punk koncertet is adnak azok az előadók, akik beneveztek az első Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál versenyébe. Az Öreg-tó partján péntektől vasárnapig (július 27-29) családi programok, kiállítások és borkóstolók, valamint Halász Judit, az Edda, a Tankcsapda és a Vad Fruttik is várják a látogatókat.



A rendezvényen némelyik utcazenész csapat egyéni módon próbálja felhívni magára a figyelmet. A Fit Fat nevű gasztro-punk zenekar tagjai például lecsót főznek a színpadon, amit a koncert után megkóstolhatnak a nézők.

Az utcazenészek koncertjei ingyenesek lesznek, de a hallgatóság pénzadománnyal szavazhat a kedvenceire. Minden fellépő hazaviheti a produkciója alatt összegyűjtött összeg felét, míg a másik fele egy közös kalapba kerül, ami végül a háromnapos fesztivál győztes utcazenészét illeti meg.

A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál nagyszínpadán, a Kastély téren pénteken délután kezdődnek a programok. A nyitónapon fellép többek között az Edda és a Punnany Massif, míg szombaton ad koncertet a Lord, Péterfy Bori és a Love Band, a Kiscsillag, valamint a Maszkura és a Tücsökraj. A vasárnapi zárónapon a Malacka és a Tahó, az Auróra, a Tankcsapda és a Vad Fruttik zenéjére bulizhat a közönség.