A szépségkirálynő Thaiföldön szerelmes lett

2012-08-01 10:07:00 superadmin

hírkép

Melyik jó ízlésű férfinak esne nehezére, hogy szerelmes legyen egy fiatal, gyönyörű 18 éves lányba, aki ráadásul még szépségkirálynő is? Bizonyos, hogy valamennyi férfitársunk boldogan megbirkózna a feladattal. De vajon kit választana a szépségkirálynő?



A szív útjai kifürkészhetetlenek. Az egymásra találás mikéntje számtalan variációs lehetőséget kínál. Mint megannyi dolog, az sem válaszolható meg egyértelműen, hogy létezik-e szerelem első látásra. Mindenesetre Kittynek sikerült a meglátni és megszeretni érzést a másodperc ötödrésze alatt átélnie. Hol is történhetett volna ez másutt, mint Thaiföldön, a mosoly országában. De vajon ki volt a szerencsés alany?

A magyar szépségkirálynő szívének választottja egy bangkoki gyümölcsárus 5 éves kisfia lett, akinek tündéri tekintetét megpillantva villámcsapásszerű érzelmek kerítették hatalmába. Az első találkozásukkor a fiatalok csak félszegen mosolyogva nézték egymást, tagadhatatlan volt, hogy a kis lurkónak is tetszik a magyar lány. Pár nap elteltével Kitty édesapjának feltűnt, hogy lánya az otthoni szokásaihoz képest jóval több gyümölcsöt vásárol. A szépségkirálynő hiába hivatkozott arra, hogy a thai dinnye és ananász sokkal édesebb a Magyarországon kaphatónál, a lányát jól ismerő apukát nem lehetett becsapni. A gyümölcsöket a kisfiúnak vette. Az édesapa végül, szentesítve Kitty választását, jóváhagyta, hogy Kitty – immár „legálisan” - ajándékot vegyen szíve választottjának. Az utolsó napon a thai kisfiú így egy kicsinyke focilabdát kapott a magyar modelltől.

Kitty a Világszámnak adott interjújában elárulta, hogy nagyon szereti a gyerekeket. Nagy álma, hogy egyszer autista gyerekekkel foglalkozhasson, az ő életüket tehesse boldogabbá. Látva a Miss Éden szépségkirálynőjének a gyerekek utáni feltétlen rajongását, bizton állíthatjuk, hogy Kitty nemcsak gyönyörű, de tiszta lelkű is.