Teniszező, aki szívesen bujálkodna Lochte-val

2012-08-07 18:45:00 szorenyi.p

hírkép

Ryan Lochte az olimpia előtt elég egyértelműen fogalmazott. Most nincs barátnőm - mondta arra a kérdésre válaszolva, hogy mit gondol a versenyek alatti szexről. Egy német teniszezőnő szinte azonnal felajánlkozott neki. A sérülés miatt az olimpiát kihagyó Petkovic szerint az amerikai úszó a legszebb pasi Londonban és szívesen lenne vele.



A teniszező Andrea Petkovic már nagyon készül Rio de Janieróra, mert reményei szerint akkor végre találkozhat és összejöhet az olimpiai bajnok Ryan Lochte-val. A fiatal sportolónő sérülés miatt nem lehet ott Londonban. A Hamburg Morgenpost nevű lap mindazonáltal arra kérte az egzotikus külsejű teniszcsillagot, hogy állítson fel egy sorrendet a 10 legszexibb sportolóról. Petkovic csak Lochte nevét volt hajlandó kimondani, számára ő jelenti az első 10-et.

Minden bizonnyal hallott arról is, hogy az amerikai fenomén nem veti meg az egyéjszakás kalandokat. Arról azonban nem tudni, hogy ebbe beleférne-e Petkovic.

A gond csak az, hogy Lochte elárulta már kivel élne szívesen egy lakatlan szigeten. Ez nem más, mint Blake Lively, amerikai színésznő. Az már egy másik kérdés, hogy a szomszédos szigetre pedig átúszhatna Petkovicért.