4000 gyerek lovacskázott egyszerre

2012-11-30 16:31:00 V.J.

hírkép

A VI. OTP Bank Lovas Világkupa péntek délutáni programjai lázba hozták a négyezres gyerekközönséget. A kicsik tombolva ünnepelték a pályára lépő lovasokat és négylábú társaikat.



Ma gyerekek körül forgott minden a Sportaréna porondján. Pályára léptek a Sóskuti lovasmanók és a Crazy Horse show ördöngős lovasai. A szimultán díjugratóverseny igazi látványossága, hogy a lovak nyergében ott láthatták a gyerekek Törp Papát, a tündért, a kalózok vezérét de nem maradhatott ki a versenyből egy igazi Avatar sem. Egy két versenyzőnek igazán meg kellett küzdenie az akadályokkal. A hatalmas üdvrivalgás közepett szinte hallani sem lehetett a győztest, aki nem más lett, mint egy igazi lóra termett vadmacska.

Hatalmas sikere volt a Gangham style-nak, amikor szinte az egész aréna egyszerre lovacskázott, de az izgalom akkor szökött a tetőfokára, amikor megjelentek az OTP Bank lóerő sorverseny résztvevői. Mindenki a szívéhez legközelebb álló sztárnak drukkolt. Hírességekben pedig nem volt hiány a 600 tonna különleges alommal felszórt arénában. A hírességek gyerekekkel állnak rajthoz, hogy bizonyítsák ügyességüket.