Igazi retro szilveszter Siófokon

2012-12-13 11:50:00 V.J.

hírkép

Igazán fergeteges retro bulival búcsúztathatjuk az óévet a Balaton mellett. Akár Szép kártyánkon levő kedvezményünket is felhasználhatjuk a siófoki Hotel Ezüstpart szuper ajánlatával.



A Balaton télen is a legjobb hely a kikapcsolódásra. Három napos szilveszteri kikapcsolódásra vár mindenkit 2012. december 29. és 2013. január 01. között a Hotel Ezüstpart. A kedvezményes csomag olyan három napot ígér, melyre egész évben emlékezni fog, aki az Ezüstpartot választja. A teljes panziós ellátás mellé minden nap korlátlan forralt bor jár. A hideg reggeleket pedig feledteti a pálinkás jó reggelt disznóvágással. Természetesen nem maradhat el a retro hangulatú szilveszteri gálavacsora sem és hogy minden a fiatalság élményét hozza vissza arról a Retro Disco gondoskodik Dévényi Tiborral és B.Tóth Lászlóval.

A móka már 29-én kezdetét veszi, amikor mindenki megismerkedik mindenkivel és Éles István humorával. 30-án reggel pedig kezdetét veszi a nagy disznőölő parti, sültekkel, hurkával, kolbásszal és természetesen pálinkával.

Aki elfáradna, annak tökéletes regenerálódást nyújtanak a profi szauna mester programjai. Utána pedig a csobbanás a feszített víztükrű medencébe. Sőt egy kis thai masszázs ízelítő is jár a vendégeknek. Amíg a felnőttek kívül-belül pezsgőfürdőt vesznek, addig a gyerekeket játszóház és gyerek disco várja.

A hároméjszakás csomag ára 59.900 forint, melyben a rengeteg program és kulináris élmény mellett az igazi retro hangulat is benne foglaltatik. Ráadásul 10% kedvezménnyel válthatjuk be SZÉP Kártyánkat is!

A fergeteges siófoki szilveszterről információt a Hotel Ezüstpart internetes oldalán találhat bárki www.ezustpart.com, de foglalhatunk is az ertekesites@ezustpart.com E-mail címen vagy a 00-36-84-350-236 telefonon és a 00-356-84-350-201 faxszámon.