A Földet is védi Tamás

2014-11-13 06:06:00 V.J.

hírkép

Kék szem, karakteres arc, határozott egyéniség. Kell-e több egy férfinak? Kell bizony, főleg, ha igazi modell szeretne lenni. Nagy Tamás nem riad vissza a kemény munkától, így nem véletlen, hogy a modellügynökség is meglátta benne a fantáziát.



Imádja a fotózások hangulatát, nagyon sokat jelent számára a divat világa, hiszen legfőbb vágya divatbemutatókon részt venni,fotózásokon, reklámfilmekben szerepelni. Tamás olyan ember, aki mindent megtesz azokért akiket szeret,de nem hagyja, hogy uralkodjanak rajta. Mint mondja, határozottnak,magabiztosnak kicsit büszkének tartja magát. „Az állatokon segítek ahogyan csak tudok,mert imádom a természetet és szeretném megóvni a Földet a jövőnek. Szívesen  részt vennék különféle kampányokban a természet megóvása érdekében. A szememre vagyok a legbüszkébb amivel mosolyogni szoktam.”

Legnagyobb vágya kijutni egy olasz divatbemutatóra, ahol megismerhetik és utána minél több munkát vállalhat modellként. A cél: magazinokban,reklámfilmekben szerepelni és minden,ami a modellkedéssel kapcsolatos.

Természetesen nem egyedül, hiszen mindent meg akar adni a párjának.