Furcsa alak gyilkolhatta meg Király Tamást

2013-04-09 21:55:00 szorenyi.p

hírkép

A rendőrség egy 39 éves budapesti férfit gyanúsít Király Tamás divattervező meggyilkolásával. Lakatos József arcképét a rendőrség a honlapján tette közzé. A bulvárlapok szexuális indíttatásról írnak.



A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Lakatos József 39 éves budapesti lakos ellen. A rendőrség gyanúja szerint múlt vasárnap a főváros VIII. kerületében, a Baross utca egyik lakásában Lakatos József gyilkolhatta meg az ott lakó 60 éves férfit.

A rendőrség honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint - amely akkor sem nevesítette Király Tamást - a 60 éves férfit az otthonában olyan súlyosan bántalmazták vasárnap hajnalban, hogy az áldozat a helyszínen életét vesztette.

Király Tamás avantgárd divattervező a nyolcvanas években kezdte karrierjét. A Vogue magazintól az ID-ig minden nagy divatmagazin publikált róla. Legutóbb március 22-23-án volt divatbemutatója Budapesten az Elle Fashion Show keretében a Millenárison. Az utóbbi négy évben rendszeresen együtt dolgozott a Baltazár Színházzal, ahol értelmileg sérült színészek játszanak.