Angelika igazán laza lány

2014-10-07 16:33:00 V.J.

hírkép

Elbűvölő szürkészöld szemek, göndör barna fürtök, igazi modell alkat Pajor Angelika. Ha feltűnik a kifutón, biztosan magára vonzza a tekintetet. Ő mégis más célokat forgat a fejében, gyerekkora óta színésznő szeretne lenni.



Bár csak képzelt szörnyek kergették Angelikát egy éjszakai kiránduláson, de azóta sem megy sötétben az erdőbe. Végül is ez teljesen érthető, bár aki ilyen csinos, mindjárt elmúlik a sötétség, amerre jár. Modellként ekkora kisugárzással bármit el lehet érni, de neki más tervei vannak. „A modellkedést egy remek ugródeszkának tartom ahhoz, hogy elérjem a valódi célomat, azt, hogy színésznő legyek. Gyerekkorom óta ezt szeretném csinálni. Persze voltak olyan időszakok, amikor teljesen elkanyarodtam ettől a vonaltól, sőt, egészen megutáltam az egész színészesdit. Most már tudom, hogy miért történt ez velem, még nem álltam készen erre a világra. Nem volt elég önbizalmam, nem volt még elég erős a személyiségem, nem bírtam a kritikát, nem tudtam kiállni magamért. Most érzem úgy, hogy "itt vagyok, készen állok, mert felnőttem a feladathoz!". Most már tudom, hogy vannak lehetőségeim és azt is tudom, hogy élni fogok velük és sikerülni fog!”

Kapcsolataiban és az életben is rájött mennyire fontos a lazaság. „Nem veszem félvállról a másikat, csak nem bosszankodom akármin. Nem idegeskedek, nem féltékenykedek, csupán arra koncentrálok, hogy mindketten jól érezzük magunkat, úgy is ez a legfontosabb!”

„Jól tudok sminkelni, rengeteget tudok aludni, hajlékony vagyok, szeretek főzni, imádom a japán kultúrát és nyelvet, de nem tudok ugráló kötelezni, bénán görkorizok, félek a sötétben, hisztizek, ha nem hagynak aludni, tériszonyom van.

Hát nem imádni való?