Orlando Bloom és a British Airways

2013-06-17 18:24:00 szorenyi.p

hírkép

Tudta, hogy Orlando Bloom gyerekkora óta a British Airways légitársasággal utazik? Ezért nagy örömmel vett részt a légitársaság flottája új tagjának, a Boeing 777-300ER-es gépnek bemutatóján.



Orlando Bloom munkájából adódóan és magánemberként is sokat repül a kontinensek között, utazásaihoz pedig mindig a British Airways légitársaságot választja. Mindezt azon az exkluzív rendezvényén mondta el a népszerű brit színész, amelyen a British Airways flotta új tagját mutatták be, Sydneyben. Az egyedülálló eseményen a sztár azt is elárulta, mik azok a trükkök és praktikák, amiket rutinos repülőként rendszeresen alkalmaz és a magyar utasoknak is ajánl tengerentúli desztinációkhoz.

Az eseményen azt ünnepelték meg, hogy a flotta egy új taggal, a Boeing 777-300ER-es géppel bővült, amely mostantól a London - Sydney útvonalon közlekedik és számos technológiai újítást, komfortosabb szolgáltatást kínál.

Az új gép már kényelmesen elérhető a Magyarországról utazók számára is, hiszen a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről naponta három British Airways járat közlekedik Londonba.