Magyar énekesnő feküdt a Playboy kamerái elé

2013-10-31 12:32:00 szorenyi.p

hírkép

Nyuszilány lett a kárpátaljai református gimnazistából. Herczeg Erika ráadásul egy kissé botrányos nevű ukrán együttesbe is belépett. A VIA Hra új tagja több mint mutatós.



A potencianövelő szerre nem véletlenül utaló elnevezésű, 2000-ben színre lépő ukrán női énekformáció tagjai körében időről időre frissítést eszközölnek a menedzserek, hogy a pajzánul kétértelmű szövegeivel is hódító, szexis külcsínű lánycsapat mindig üde színfoltja legyen az élő és televíziós show-műsoroknak.

A négy ország tévénézői előtt zajló idei válogatón az a megtiszteltetés érte a kárpátaljai magyarságot, hogy a kisdobronyi Herczeg Erika is bekerült a nagy népszerűségnek örvendő trióba. A szőke lány a nézők 59 százalékának szavazata révén lett az új VIA Hra egyik meghatározó tagjává, s jóformán még el sem ült a díjkiosztó gála tapsvihara, mikor pőre fotói már meg is jelentek a Playboy soros számának oldalain.

Herczeg Erika kiváló hangi adottságaival 2005-ben tűnt fel, amikor a Nagydobronyi Református Líceum tanulójaként népdal kategóriában első helyezést ért el a IX. Kárpátaljai Magyar Dalversenyen. Az ukrán sajtó kinyomozta, hogy a vallásos családból származó lány túl volt a 18. születésnapján, amikor első szerelmével találkozott. A későbbiekben kissé elhagyta magát, és 20 évesen már 85 kilót nyomott, amikor elhatározta, hogy gyökeresen változtat az életén. Sudár, királynői alkata és sziporkázó énekhangja már a válogatók során rabul ejtette Konsztantyin Meladze producert, aki szerint a sorsát immár öntudatosan irányító lányra sziporkázó karrier vár.

(Palkó István)