Nyerj a legszebb szállodával!

2013-12-13 12:42:00 V.J.

hírkép

Csak választani kell a csodálatos képek közül, hogy nyerhess. A noszvaji Hotel Oxigen ZenSpa nemcsak különleges környezettel és csodálatos hangulattal, de egy szuper játékkal is várja a látogatókat.



A nemrég különleges díjjal jutalmazott hotelt érdemes a virtuális térben is meglátogatni. A csodálatos természetes környezetben fekvő, különleges hangulatú szállodát a rangos International Hotel Awards választotta a Legszebb Új Építésű Hotelnek.

A 2012-ben megnyílt noszvaji Oxigén Hotel & ZenSpa szálloda most izgalmas játékkal vár mindenkit, aki megtalálja az elrejtett ajándékokat a honlapján szereplő képeken. A hat képen a hotel egy-egy jellemző arcát mutatja, de természetesen nem elég kiválasztani a nekünk legjobban tetszőt. A fotókon ajándékok vannak elrejtve, hogy mindez még izgalmasabb legyen.

Hogy mit rejt a zen hangulatú japánkert, a hamisítatlan angol szalon, vagy a medence, az rövid böngészés után kiderül. Aki sikeresen vizsgálódik, annak garantált a nyeremény és a legszebb szálloda nyújtotta utánozhatatlan élmény.

Elég egy kattintás a http://legszebbhotel.oxigenhotel.hu/ oldalra és játszva lehet miénk az a kristálytiszta noszvaji levegő, a tájegység különleges borai és gasztronómiája és a meglepetés.