Valentin napon ismét Páros Teniszverseny

2014-02-07 17:39:00 V.J.

hírkép

„Szeressük egymást gyerekek!” A mottó mit sem változott tizenhat év alatt. Február 15-én ismét salakra lépnek politikusok, újságírók, művészek és menedzserek, a XVI. Valentin-napi Páros Teniszversenyen.

 



Regőczi Attila, a verseny szervezője  optimista ember. Mi sem bizonyítja ezt, mint az immár hagyományos Valentin napi tenisz torna, ahol a viták helyett a sportté és a jó hangulaté a főszerep. A mai sajtótájékoztatón és sorsoláson kiderült, hogy ismét ütőt fog majd Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Stumpf István alkotmánybíró, Hajas László mesterfodrász vagy a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, MOB főtitkár, Nébald György. A négy kategóriában 8-8 páros méri össze tenisztudását február 15-én, a Tabáni Tenisz Centerben.

A verseny gyönyörűszép háziasszonyának szerepét Konkoly Ági, a 2012. évi Miss Universe Hungary látja majd el, így lehet, hogy a tekintetek is elkalandoznak a labdáról. A megnyitót megtisztelte a sportújságírás legendája Szepesi GYörgy is, bár az élő közvetítés most már elmarad a pálya széléről.

A verseny díjátadóján természetesen idén sem marad el a jótékonysági tombola, értékes díjakkal, melyekre befolyt összeg ismét jótékony célokat szolgál majd.

A hangulat biztosan kitűnő lesz, de a meccsekre is érdemes majd odafigyelni.