Öt szélforgót kapott a hotel

2014-07-08 15:21:00 V.J.

hírkép

Családbarát szálláshely minősítést szerzett a noszvaji OXIGÉN HOTEL & ZEN SPA. A védjegyet bármely kereskedelmi szálláshely és falusi szálláshely megkaphatja, megszerzéséhez egy többlépcsős minősítésen kell átesnie a jelentkezőknek.



A felmérés és felkészítés után öt szélforgós családbarát minősítést kapott az Oxigén Hotel & Zen Spa. A védjeggyel egyik célja a szolgáltatók minőségi fejlesztésekre, magas színvonalú szolgáltatásnyújtásra és értékesítésre, családorientált szemléletre történő ösztönzése, ráadásul a célzott marketingeszközök a szolgáltatók ismertebbé tételét, foglalásaik növelését, vendégeik számának növelését is segíti.

A Kidsoasis védjegy létrehozását kiterjedt kutatások előzték meg. Bár a hazai szállodák kínálata egyre színvonalasabb, a legtöbb ház a wellnessre koncentrál, miközben a piacról hiányoznak egy fontos célcsoport, a gyermekes családok pihenésére fókuszáló, egyedi kialakítású és célirányos szolgáltatásokat nyújtó házak.

A következő fő szempontokat vizsgálják a családok szempontjából: a szálláshely kialakítása, környezettudatossága, arculata; a gyerekek biztonsága; a családi szobák és azon belül a fürdőszobák kialakítása és felszereltsége; ellátás és az étterem felszereltsége; szolgáltatások.

Sárvári Krisztina szállodaigazgató július 4-én vehette át az értékes tanúsítványt.