Neoton musical a színpadon

2014-07-17 11:47:00 V.J.

hírkép

Színházkedvelő, tehetséges fiatalokból 2012-ben alakult meg a kunszentmártoni Szent Márton társulat, melyben a város minden társadalmi rétege képviselteti magát. Igazi retro hangulatot és felhőtlen szórakozás ígér az új előadás, a Neoton slágereket összefűző „Szép nyári nap”című musical.



Mint Faragó Sándor rendező, - aki hitoktatóként dolgozik a helyi plébánián - elmondta, a társulat tagjai között van óvónő, alpolgármester, tanítónő, varrónő, munkanélküli, sőt pap is. A szereplők 85 százalékban állandóak, de vannak, akik cserélődnek más elfoglaltságaik miatt. Az első darabjuk a Légy jó mindhalálig musical volt. A három előadásnak akkora volt a sikere a városban, hogy úgy gondolták ezt tovább kell vinni. Az előadást követően néhány héttel már „Az Isten pénze” szövegkönyvét próbálta a lelkes társulat. Ennek tavaly karácsonykor volt a bemutatója, melyet még öt előadás követett.

Most egy könnyedebb, nyáriasabb hangvételű állítottak színpadra. A Szép nyári nap című musical gondtalan szórakozást jelent nézőknek és szereplőknek. A közönség hat előadást nézhet meg a Kunszentmártoni Művelődési Központban július 25-26-27-én és augusztus 1-2-3-án. „Bár személyes kötődésünk nincs a Neoton familiához, de a társulat tagjai nagyon szeretik a Neoton slágereket és egy igazi retro bulit szeretnénk színpadra állítani.” – mondta Faragó Sándor.

Aki jó hangulatú színházi estét és különleges élményt szeretne egy szép nyári napon, a 06-56 461-042 bővebb információkat kaphat az előadásokról.