Fluor Tomit meghódították a hercegnők

2014-08-03 00:17:00 V.J.

hírkép

A pénteki fergetes buli után szombaton valódi afrikai ritmusokra ébredtek a sárospatakiak. A Princess Fesztivál második napja igazi, pörgős programparádét hozott. Estére pedig óriási izgalmak után az is kiderült, ki lett a hercegnők hercegnője, az igazi Princess.



A napot pezsgő afrikai ritmusokkal kezdte a Serengeti Troupe, akik megadták az alaphangot a Princess Fesztivál folytatásához. A forró hangulathoz igaz afrikai forróság is társult. Ettől függetlenül – vagy éppen ezért – már délelőtt sokan ropták a Makovecz téren felállított nagyszínpad előtt. A lelkesedés csak tovább nőtt, amikor a hercegnő-jelöltek csapatai sorra kapták a kreatív feladatokat. Nem egyszerű feladat hercegnővé válni. Ezt a lányok is megérezték, amikor a háromfős csapatoknak be kellett mutatniuk tehetségüket a szigorú zsűri és a lelkes közönség előtt. A Miss Talent versenyben énekeltek, táncoltak, verset és mesét mondtak a hölgyek, de a legnagyobb sikere az ír sztepptánccal füszerezett ugrókötelező gyakorlat aratta. A lányok bemutatták a hercegnőfogás legjobb trükkjeit és azt is, hogy ízlés dolgában is megütik a hercegnői mértéket. Minden egyes sikeresen megoldott feladatért komoly pénzösszegek gazdagították a csapatok kasszáját, de a helyzet percről-percre változott.

A vetélkedő szüneteiben most is kellemes kikapcsolódást jelentettek az utcaszínház előadásai, de szépen fogytak a kézművesek portékái és a friss kenyérlángos is.

Hatalmas sikere volt a lányok saját készítésű hulladékruha bemutatójának, mely sok forintot hozott a konyhára és hercegnőként mutatták be a Réthy Fashion hulladék farmeranyagból elkészített kollekcióit is. A végső megmérettetés előtt Fluor Tomi adott hangos ovációval kísért koncertet, melynek végén arra is volt idő, hogy a fotósok örömére beálljon a csodálatos princess-jelöltek közé.

Este hatkor azután kiderül melyik csapat három legszebb és legtehetségesebb hölgye mérkőzik meg a 100 ezer forintnál is nagyobb fődíjért. Kemény kvízcsata végén a három ringben maradt hercegnő közül a közönség és a zsűri véleménye alapján Tóth Tamara fejére került a damaszkuszi korona és a vele járó pénzösszeg és egyéb ajándékok. Első udvarhölgye Gogolya Salome, máasodik pedig Kovács Anita lett a 2014-es sárospataki Princess Feszitválon.