Párnacsata Budakeszin

2014-08-08 07:10:00 V.J.

hírkép

A sötét felhők is meggondolták magukat amikor a Juventus roadshow csütörtöki állomásán valódi párnacsata indult. A most megnyílt Jysk áruház parkolójában folytatódott a jubileumi közönség csalogató.



Aki vállalta az egy perces játékos párnapüfölést, az nemcsak a párnát vihette haza, hanem más értékes nyereményeket is. A hatalmas kamion árnyékában lehetett szerencsekereket forgatni értékes ajándékokért, a kicsiket pedig gyerekrajzzal várta az FKF sátra. A környezetvédelmi totó mellett ismét kivonultak a csodálatos lányok az ő csodálatos újrafelhasználható hulladékruháikban. A kuka mélyén talált kincsek testet öltöttek és mutatós testeken pompáztak, mielőtt a szelektív kukákban végezték volna.

Már szinte hagyomány és egyre többen veszik észre hogy valódi kincseket is rejtenek a kék és sárga hulladékgyűjtő edények. Ki gondolta volna, hogy a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer még a divattrendeket is átformálhatja. A Réthy Fashion erre az alkalomra valódi új kreációkat is elhozott a használt farmerekből készített ruháiból, melyeket sokan ott helyben meg is vettek volna.