Csonka Kitti a Miss Princess világdöntőjében

2014-10-08 11:05:00 superadmin

hírkép

Több mint 50 országból érkeztek versenyzők idén a Miss Princess of the World szépségverseny nemzetközi döntőjébe Prágába. Hazánkat a 21 éves Csonka Kitti képviseli, aki már szombat óta együtt készül a többi versenyzővel.



A döntőre számos egzotikus, távoli országból érkeztek versenyzők, legmesszebről az ausztrál, fülöp-szigeteki, thaiföldi, argentin és bolíviai vsrsenyző érkezett.

Kitti már izgatottan várta, hogy eljöjjön ez a hét, az utazás előtt folyamatosan készült már a versenyre. A döntősök már túl vannak számos izgalmas programon, részt vehettek egy igazi luxus vacsorán egy különleges atmoszférájú hotel tetején, megkóstolhatták a molekuláris gasztronómia különlegességeit, találkozhattak nagykövetekkel és buliztak is már együtt. Felmentek a Tower Park Praha tetejére is, ahol elképesztő kilátásban gyönyörködtek a város felett.

A döntősök az egész hetes felkészítő programok alatt különböző versenyeken is részt vesznek. A hét elején például lövészetben mérték össze tudásukat, amely alatt  Martina Šerá világbajnok sportlövő tanította meg a lányokat a megfelelő technikára. A győztes Miss Cyprus, Samantha Stoecklmayer let. A döntőre október 10-én, pénteken Ostravában kerül sor a CEZ arénában.