Páros teniszverseny Valentin-napon

2015-02-05 16:06:00 V.J.

hírkép

Valentin-napon van aki Szerelemparty-ra, van, aki teniszversenyre megy. A XVII. Valentin-napi páros teniszversenyen idén is mindenki szereti majd a teniszt és a másikat.



Idén nemcsak a szponzorkeresés ment nehezebben a szokásosnál, de a csapatokat is megritkította az influenza járvány – mondta a mai sajtótájékoztatón Regőci Attila, a rendezvény főszervezője. Persze, azért sikerült most is salakra csábítani a politikusokból, újságírókból, sztármenedzserekből és sportolókból álló csapatokat. A versenyt most  február 14-én tartják, tehát szeretetből nem lesz hiány a Tabáni Tenisz Centerben.

Tavaly a művészek-sportolók csapata diadalmaskodott és a többiek már alig várják a visszavágás lehetőségét. Ebben és jó meccsekben bíznak a csapatkapitányok Megay Róbert, Hajas László és B. Tóth László, valamint a betegeskedő Stumpf Istvánt helyettesítő Harcsár István.

Mint hagyományosan most is csodaszép hölgy, Szabó Dóra, a 2011. évi Miss Earth Hungary lesz a nap háziasszonya, aki nemcsak a versenyen, de a győzteseket köszöntő ünnepi gálán is emelni fogja az est fényét. A szép trófeákon túl most sem hiányozhatnak a nyeremények a tomboláról és a borárverésről, melynek bevételét is jótékony célra fordítják, a Magyar Afrika Társaság számára.