Brigi, gyerekkora óta mindig, mindent leír

2015-02-10 01:01:00 superadmin

hírkép

A szolnoki lány igen pörgősnek mondhatja mindennapjait – szakdolgozatot ír, nyelveket tanul, dolgozik, sportol, és a magánéletében is próbál helyt állni.



Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány szakán tanul, írja a szakdolgozatát, és nyelvvizsgára készül. Szabadidejében többek között rúdtáncolni jár, jógázik, hobbi szinten fotózik, és ami a legfontosabb, önkéntes a szolnoki Kéz A Mancsért Állatvédő Egyesületnél.

Az állatok jóléte nagyon fontos számára, ezért megpróbál minden tőle telhetőt megtenni. Különösen szereti a macskákat, és a cicáját is egy menhelyről hozta.

Gyerekkora óta mindig, mindent leír, ezért döntött úgy, hogy a jövőben valamilyen író szeretne lenni - amit most a Középsuli.hu Környezetvédelem, Divat és életmód, továbbá Utazás rovatok újságírójaként tesz meg.

Amire nagyon büszke, hogy 2014-es Sziget Fesztiválra sajtóakkreditációt nyert, így újságíróként vehetett rajta részt. Ott találkozott a kedvenc bandájával, az Imagine Dragons-szal, ami egy pipát jelentett a bakancslistáján.

Kedvenc mottója a „die memories, not dreams (halj meg emlékekkel, ne álmokkal)”, ennek fényében próbálja élni mindennapjait: új dolgokat próbál ki, új ételeket kóstol meg, és igyekszik sok időt tölteni azokkal, akik fontosak számára.