Kiderült, ki lett az Ezüstpart Szépe

2015-07-05 18:30:00 Kovacs R.

hírkép

20 gyönyörű lány mérettette meg magát az Ezüstpart Szépe versenyen. A Hotel Ezüstpart partystrandján dőlt el, ki lett a 2015-ös királynő és udvarhölgyei. Kiválasztották még az idei év Miss Bikini, Miss Sport és Miss Fashion győzteseit is.



 

Az idei év Miss Fashion díjazottja Dudás Anna Dóra lett. Ez nem is csoda, hiszen elkápráztató kisugárzását ruhája csak még inkább kihangsúlyozta.

Dudás Anna Dóra

A Miss Bikini díjat Rémiás Dóra zsebelte be. Fantasztikus alakját még egy hosszított koktélruhával sem tudja leplezni, hát még bikinivel.

Rémiás Dóra

A Miss Sport díj is tulajdonosra talált, Kovács Ágnes személyében. Annyira imád röplabdázni, hogy a jobb bokájára, még egy röplabdás tetoválást is csináltatott.

Kovács Ágnes

És következzen a királynő és udvarhölgyei!

A harmadik helyen Bóza Inez végzett, aki ártatlan szépségét kis Pocahontas stílussal tette még vonzóbbá.

Bóza Inez

Az első udvarhölgy, azaz a második helyezett Pidem Klaudia Szimonetta lett, kinek bájos mosolya alól a zsűri sem tudta kivonni magát.

Pidem Klaudia Szimonetta

És a 2015-ös év Ezüstpartjának királynője Keserű Emese lett, aki a megilletődöttségtől egy alig tudott megállni a lábán. Amikor egy fiatal lány arcán felragyog a sugárzó boldogság.

Keserű Emese

Az egzotikus szépségű Paola Torres, és az elbűvölően gyönyörű Csík Borbála teljesen elkápráztatta a zsűrit, nem is tudtak dönteni. Nem is egy, hanem két különdíjat is kiosztottak a versenyen!