Fábry Sándort megtámadták Ugandában

2015-07-24 10:54:00 superadmin

hírkép

Egy vérszomjas fenevad támadta meg a népszerű műsorvezetőt egy ugandai szafari parkban.



Fábry azonban nem esett pánikba és harcművészeket megszégyenítő mozdulattal védte ki a ráugró majom hirtelen jött támadását. Szerencsére a népszerű magyar műsorvezető karcolás nélkül úszta meg a kalandot, aki ezt követően egy jackfruit pálinkával töltötte fel magát energiával, amit magyar szakemberek közreműködésével készítenek Ugandában.

Fábry Sándor egyébként egy nemes feladat céljából utazott az afrikai országba. Egy magyar delegáció tagjaként közreműködött a két ország gazdasági és idegenforgalmi kapcsolatainak elmélyítésében. A népszerű magyar műsorvezető a fontos küldetése mellett jótékonykodásra is szakított időt és személyesen részt vett egy magyar kórház alapkövének letételében, amit az Afrikai Magyar Társaság (AHU) támogatásával épül Uganda egyik legelmaradottabb vidékén. Emellett személyesen is találkozott az AHU kint tevékenykedő orvosaival.

Fábry és társai remekül érezték magukat Ugandában, ahol ellátogattak a Nílus forrásához, egy elképesztően szép vízeséshez és egy izgalmas szafarin is részt vettek.

forrás: globoport.hu