Koala és lekvár

2016-09-11 01:01:00 superadmin

hírkép

A Home Made Asia nevű formáció Magyarország egyik legnépszerűbb ázsiai zenéket képviselő csapata, akik táncos és énekes produkciókkal, videókkal mutatják be a távol-keleti pop-kultúra legjavát.



A csapat 17 éves táncosának számára a tánc kikapcsolódás, ami "sokat ad számára". RaRa jelenleg a HMA 4DivaS és az HmAxX nevű alcsapatainak tagja.

"Lelkem és testem egyensúlyát megtalálom benne. Másrészről egy teljesen másik világ, ami lenyűgöz és csodás erővel bír. A mindennapjaim és életem része lett. Család és baráti kör egyaránt."

Mivel a HMA egy ázsiai zenét képviselő csapat, és a maga nemében különleges RaRa úgy gondolja: amellett, hogy az Ázsia világa nagyon más és szokatlan tud lenni, mégis közel áll hozzam, és megtalálja az utat a szívemhez.

RaRa még iskolába jár, nagyon szeret utazni, nemrégiben Dél-Koreában járt. Az utazással szerzett élmények és tapasztalatok fontosak számára a hétköznapokban, na és persze a csapattal töltött pillanatok.

"Azokkal tölthetek időt, akiket szeretek. Nyugodt, de energiával és életkedvvel teli lány vagyok, aki igyekszik a legjobbat adni magából."