Hardwell és Manu Chao is a Szigetre tart

Idén Hardwell celebrálja a Sziget End Show-t

[superadmin] publikálva: 2016-03-31 11:16:00 | Nyomtatásprint

hírkép

Idén Hardwell celebrálja a Sziget End Show-t, érkezik a nagy közönségkedvenc, Manu Chao és fellép a Kaiser Chiefs is. Újabb neveket jelentettek be ismét a szigetesek.


Minden eddiginél látványosabb performanszra és slágercunamira lehet számítani a Sziget Nagyszínpad idei záróbuliján, hisz nem más, mint a szemtelenül fiatal és sikeres holland DJ, a több milliós rajongótáborral rendelkező progresszív és electro house zenész, Hardwell áll majd színpadra. Az ifjú titán huszonhárom évesen tört be a legnagyobbak közé, 2013-ban és a 2014-ben is őt nevezte meg százas listáján a világ első számú DJ-jének a DJ Mag.

Újra a Sziget Nagyszínpadán köszönthetjük a  világ talán legismertebb bohém világcsavargóját. Manu Chao - született José-Manuel Thomas Arthur Chao - igazi közönségkedvenc Magyarországon, de dalait a világ minden táján kívülről fújják. Karrierjének esztétikáját a kultúrák találkozása adja meg, zenéjében egyszerre keverednek a különböző országok zenéi és a legváltozatosabb zenei műfajok. Szigetes fellépésén igazi házibuli hangulatra lehet számítani, sok-sok vidámsággal és felszabadultsággal.

Érkezik az Egyesült Királyság egyik legautentikusabb és legkedveltebb indie rock-bandája, a Kaiser Chiefs. 2005-ös bemutatkozó albumuk ötszörös platina lett Nagy-Britanniában. Elképesztő slágerparádéra számíthatunk tőlük és biztosak vagyunk benne, hogy Ricky Wilson továbbra is tartja magát a legszórakoztatóbb frontember szerepéhez.

A FIDLAR Los Angeles legmenőbb deszkás/garázspunk bandája. Sikerükhöz nagyban hozzájárult, hogy számos sorozathoz és számítógépes játékhoz használták fel zenéjüket, augusztusban a Szigeten csapnak oda lehengerlő punk zenéjükkel.

Szintén a Szigetre tart a rangos szakmai díjakkal kitüntetett, hiperkreatív, egyedi látásmódú német elektronikus zenész, Boys Noize. Szuggesztív munkái a szabadkötésű techno és a mindig friss-energikus electro műfajok metszéspontján helyezhetőek el, zsinórban háromszor kapta meg a legjobb elektronikus zenei produkciónak járó elismerést a Beatporton.

Dillon Francis huszonnyolc éves, elvetemült amerikai elektronikus zenész, DJ és producer Los Angeles-ből. Eszelős és kiszámíthatatlan tempójú zenéi agysejtpusztításra lettek kalibrálva, élőben tökéletesen alkalmasak arra, hogy a közönség jóízűen széttombolja magát, minden más segédlet nélkül.

Érkezik továbbá Svédország talán leglazább és legizgalmasabb formációja, a Movits!. Szving, hip-hop és jazz keveredik zenéjükben, de olyan szórakoztató, egyedi és lehengerlő módon, hogy a világ minden táján áradoznak róluk. Amerikában is egy pillanat alatt berobbantak, jelenleg negyedik nagylemezükkel turnéznak. Szigetes fellépésüket már most érdemes felírni, ugyanis a Szabadság Szigetének egyik legviccesebb, legtáncosabb és legőrültebb koncertjére számíthatunk tőlük.

Egy kivételesen tehetséges és rendkívül jó kiállású, szemtelenül fiatal olasz testvérpár, Alessandro és Andrea Vinai alkotja azt az ígéretes karrier előtt álló EDM-alakulatot. Lüktető és dögös zenéjük eksztatikus, energikus, magával ragadó és grandiózus hatással bír, nem véletlen, hogy partyhimnuszaik a slágerlisták élén landolnak és szettjeikre hatalmas tömegek képesek önfeledten tombolni.

A most bejelentett nemzetközi felhozatalban ott van a jersey club műfaj talán leghíresebb képviselője, DJ Sliink is. Még csak 24 éves, de máris olyanok rajonganak érte, mint Diplo és Skrillex, utóbbi le is igazolta őt kiadójához. Innovatív és izgalmas hangzását Londontól Párizson át Milánóig hatalmas tömegek imádják, 2016 biztosan az eddigi legizgalmasabb éve lesz, számos meglepetést várhatunk tőle Szigetes fellépéséig.

© vilagszam.hu




Galéria:



Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz



A kategória további hírei:


KÖRNYEZETVÉDELEM
Kiderült a jeti titka
Medve, vagy sok minden más
PÉNZTÁRCA
Bezárnak a Hunguest hotelek
Járványban nincs vendég
ÚTIKÖNYVEK HELYETT
Úgy láthatja New Yorkot, mint még soha
Kilátóterasz épül Manhattan fölött
RECIKLI
A legenda és a gyermekkorunk
Alpokalji búcsú Niki Laudától

Itt jártunk: Törökország

TOP
PIKÁNS

1. Mi van most az Adrián?

Egy magyar recepciós mesél

2. Ezt most inkább hagyja ki!

Életveszélyes a túrázás

3. Emeletes ülések a repülőkön

Ez (is) lehet a jövő

4. Menjen, amíg nem késő

Több mint 100 világörökségi helyszín tűnhet el

5. Döbbenetes emberek szavaztak vasárnap

Zárcsökkentést és táncos játszóteret kért a két szavazó

6. Ilyen az amish szex

Két év tombolás után csak a férj

7. Nádas Tamás barátom emlékére

Lezuhant a műrepülő világbajnok

8. Csodanövény válthatja ki az antibiotikumokat

A kerti sarkantyúka a 2013-as esztendő gyógynövénye

9. Blöff - Nem lehet méregteleníteni a testünket

Zacher Gábor toxikológus elmondja az igazat

10. Ilyen az eszkimószex

Szex kölcsönbe

1. Ezek voltak a legnagyobb szerelmek 2023-ban

Sztárjainkat is utolérte a szerelem

2. Tönkretette Marilyn Monroe ruháját Kardashian

Hiányzó gyémántok

3. A lelked mélyére ás le ez a személyiségteszt

Készen állsz?

4. 5 tuti tipp a boldogabb élethez

Így szabadulhatsz meg a negatív érzelmektől

5. Ez a legizgalmasabb csillagjegy

Elmondjuk, miért!

6. Ez a 3 csillagjegy őrjítően érzéki és szexi

Köztük vagy?

7. Jolie keményen megvádolta Pittet

„Történt családon belüli erőszak…”

8. Tovább dagad a Nagy Feró botrány!

Majka kiborult: Miért kell ilyen álszent sz.rnak lenni?

9. Nagy titokban házasodott össze a sztárpár

Nem akárhol buktak le

10. Öngyilkossággal kokettált az álomesküvő után

A királyi családban sem fenékig tejfel az élet

Műsoraink
2024.03.29. 18:35 Világszám - Inforádió
Kalotaszegi húsvét
2024.03.30. 10:05 Világszám - Inforádió
Húsvéti szokások a világban
2024.03.31. 10:35 Világszám - Inforádió
Kalotaszegi húsvét ism.
Közösség
Nap lánya

Ilyenek a viking nők

Szófelhő / Archív
--